Nathalie Deen


Even voorstellen

Ik ben Nathalie Deen, In de afgelopen 8 jaar ben ik voornamelijk actief geweest in de uitzendbranche.

Eerst heb ik mij gericht op het MKB, waar ik voor bedrijven bemiddelde in werknemers en meedacht in het HRM-beleid.

Jaren ben ik verantwoordelijk geweest voor aansturen van 150 werknemers tijdens het outsourcings traject van POST NL vanaf september tot oud en nieuw.

Later werd ik verantwoordelijk voor 4 grote landelijke accounts met meer dan 700 uitzendkrachten die dagelijkse ingepland werden met alle uitdagingen van dien. Hierbij gaf ik leiding en sturing aan diverse teams binnen de branche.

Hier werd het mij duidelijk hoe belangrijk het is om medewerkers gemotiveerd te houden te trainen en te coachen, om ze meer efficiënt te maken maar ook om de werknemers meer beleving en plezier te geven in hun werk. Ik wilde ze als sterk team laten functioneren. Met al deze ervaringen werd het mij duidelijk waar mijn passie en kunde ligt.

In 2018 ben ik daarom gestart met Deena-trainingen. Hier werk ik in opdracht van o.a.  PIT, Ellisense en Effa trainingen. Hierdoor heb ik mij volledig kunnen richting op mijn passie. Het trainen, coachen en adviseren van organisaties en mensen.